Frederiksværk Gymnasium og HF

2a i Crossfit-center

Idræt-B ekskursion til crossfitcenter, fredag d. 20/4

Crossfit, som blev opfundet af en tidligere elitegymnast i USA, er siden slutningen af 1970'rne blevet mere og mere populær den vestlige verden over, som alsidig træningsform.

Som led i 2a's idrætsforløb: ”Crossfit - krop og identitet”, var klassen på aktivt besøg i Hillerøds crossfitcenter. Her fik klassen introduktion af en fagkyndig crossfitinstruktør til flere træningsredskaber samt teknikker. Teknik og træning foregik i autentiske rå rammer både ude og inde, og eleverne gav den gas med vægtstænger, sjippetove, og kettlebells, som de primære redskaber.

Seancen afsluttedes med en ”WOD” (Workout of the day), hvor elever + lærer udførte et hårdt program i små grupper med forskellige konditions- og muskeludholdende øvelser af 3 runder. Der blev uden brokkeri gået til den med høj puls og stigende mælkesyre i muskulaturen.

/SHJ

Elevernes egne ord

"Jeg har valgt at være med i elevrådet, fordi jeg synes det er spændende. Jeg vil gerne vil have medindflydelse på, hvordan tingene på FVGH er, da det er en stor del af min dagligdag."

Om sit arbejde i elevrådet

"Jeg mener at elevrådet er med til at trække skolen i den rigtige retning"

Om sit arbejde i elevrådet

" FVGH giver dig en masse rum til at være dig selv, til udvikling og en ny start "

"Her er sammenholdet i top - og der er plads til alle"

"Elevrådet giver en medindflydelse, hvilket er uvurderligt for elevernes sammenhold"

Om sit arbejde i elevrådet

"Her er lærerne altid glade og klar til at snakke"

"På Frederiksværk Gymnasium og HF har vi et godt socialt fællesskab og samvær, hvor alle kan komme og sige hvad de tænker og føler"

"Den gode balance mellem faglighed og kultur er med til at skabe og vedligeholde Frederiksværk Gymnasium og HF. "

"Med gymnasiet har du så mange muligheder bagefter"

Om valget af FVGH

"Det bedste er helt klart sammenholdet og vennerne, og stemningen også - og der er god undervisning og gode mennesker på FVGH."