Frederiksværk Gymnasium og HF

Elever og lærere sang for Hr. Larsen

Ved mandagens morgensamling blev der sunget 4 sange

Alle har et forhold til Kim Larsens sange. ”En stor skikkelse i dansk musik er gået bort, men hans sange lever videre. Tak fordi I er mødt op her til formiddag for at hylde Hr. Larsen!”, sådan indledte musiklærer Jens Grønlund dagens morgensamling. Der var fuldt hus i kantinen, både lærere og elever var mødt op for at synge 4 kendte Kim Larsen-sange: Langebro, Hvis din far gi’r dig lov, Papirsklip og til sidst Om lidt. Musikholdet spillede til og sang for. Der blev klappet, hujet og fældet tårer. Eleverne på Frederiksværk Gymnasium og HF vil fortsat spille og synge Hr. Larsens musik i mange år fremover.

/LG

Musikholdet sang for

Elevernes egne ord

"FVGH er et dejligt sted at være. Lærerne tager hånd om alle eleverne. "

"Det gode ved FVGH er helt klart sammenholdet og kammeratskabet. Lærerne og lektionerne er også i top!"

"Det bedste ved FVGH er de nye venskaber på tværs af klasserne "

"Studievejlederne er gode til at vejlede os til, hvilken studieretning, der er bedst for os og forberede os på, hvad der venter efter gymnasiet "

"Det bedste ved FVGH er den strukturerede undervisning"

"FVGH er en dejlig skole med unge fra forskellige miljøer. Det bliver altid til spændende og sjove - samtidigt lærerige timer. "

"Det bedste ved FVGH er det sociale. Alle er åbne og imødekommende, så det er nemt at få nye venner. Da gymnasiet ikke er så stort, lærer man hurtigt andre at kende på tværs af årgange og klasser."

"På FVGH er der plads til alle og sammenholdet er utroligt godt. Man føler sig aldrig udenfor."

"Her er sammenholdet i top - og der er plads til alle"

"Med gymnasiet har du så mange muligheder bagefter"

Om valget af FVGH