Frederiksværk Gymnasium og HF

Festligt farvel til studenterne

Translokation d. 29. juni 2018

Idrætshallen var fyldt af glade studenter, pårørende og lærere til translokationen. Rektor holdt en tale, der var underholdning og fællessang, uddeling af eksamensbeviser og de fire elever med 0% fravær fik overrakt blomster. Til sidst kørte de pyntede vogne afsted for fuld musik.

​Vi ønsker jer alle god vind!

Lyt ikke til dem der fortæller jer hvad I skal være, forfølg jeres egne drømme og ambitioner! Det er jo altså ikke jeres skyld at de skiftende regeringer og politikere ikke blev hvad de ville være og derfor må udleve deres drømme gennem jer. I sidste instans er I selv ansvarlige for jeres liv og jeres valg… det er jeres ansvar at blive alt det I kan blive i ALLE livets sammenhæng. Se dét er både en udfordring og en byrde, men sandelig også en Guds lykke. Sæt pris på det selvom det er svært. Johnny Simonsen, rektor

Pressen har dækket begivenheden flittigt - læs bare her: "Flyende årgang på gymnasiet" Fr.borg Amts avis, "Her er studenterne" Fr.borg Amts avis, "135 gange tillykke" Halsnæs avis, "Rektors tale til studenterne" Halsnæs avis

Blomster til de 4 elever med 0% fravær: Sebastian og Kevin 3.b samt Cecilie og William 2.p
Johnny på talerstolen

Elevernes egne ord

"Jeg har valgt at være med i elevrådet, fordi jeg synes det er spændende. Jeg vil gerne vil have medindflydelse på, hvordan tingene på FVGH er, da det er en stor del af min dagligdag."

Om sit arbejde i elevrådet

"Jeg mener at elevrådet er med til at trække skolen i den rigtige retning"

Om sit arbejde i elevrådet

" FVGH giver dig en masse rum til at være dig selv, til udvikling og en ny start "

"Her er sammenholdet i top - og der er plads til alle"

"Elevrådet giver en medindflydelse, hvilket er uvurderligt for elevernes sammenhold"

Om sit arbejde i elevrådet

"Her er lærerne altid glade og klar til at snakke"

"På Frederiksværk Gymnasium og HF har vi et godt socialt fællesskab og samvær, hvor alle kan komme og sige hvad de tænker og føler"

"Den gode balance mellem faglighed og kultur er med til at skabe og vedligeholde Frederiksværk Gymnasium og HF. "

"Med gymnasiet har du så mange muligheder bagefter"

Om valget af FVGH

"Det bedste er helt klart sammenholdet og vennerne, og stemningen også - og der er god undervisning og gode mennesker på FVGH."