Frederiksværk Gymnasium og HF

Festligt farvel til studenterne

Translokation d. 29. juni 2018

Idrætshallen var fyldt af glade studenter, pårørende og lærere til translokationen. Rektor holdt en tale, der var underholdning og fællessang, uddeling af eksamensbeviser og de fire elever med 0% fravær fik overrakt blomster. Til sidst kørte de pyntede vogne afsted for fuld musik.

​Vi ønsker jer alle god vind!

Lyt ikke til dem der fortæller jer hvad I skal være, forfølg jeres egne drømme og ambitioner! Det er jo altså ikke jeres skyld at de skiftende regeringer og politikere ikke blev hvad de ville være og derfor må udleve deres drømme gennem jer. I sidste instans er I selv ansvarlige for jeres liv og jeres valg… det er jeres ansvar at blive alt det I kan blive i ALLE livets sammenhæng. Se dét er både en udfordring og en byrde, men sandelig også en Guds lykke. Sæt pris på det selvom det er svært. Johnny Simonsen, rektor

Pressen har dækket begivenheden flittigt - læs bare her: "Flyende årgang på gymnasiet" Fr.borg Amts avis, "Her er studenterne" Fr.borg Amts avis, "135 gange tillykke" Halsnæs avis, "Rektors tale til studenterne" Halsnæs avis

Blomster til de 4 elever med 0% fravær: Sebastian og Kevin 3.b samt Cecilie og William 2.p
Johnny på talerstolen

Elevernes egne ord

"På FVGH er der mange muligheder for at tage de forskellige fag der interesserer en."

"FVGH er et sted, hvor man kan udfolde sig både socialt og fagligt, og hvor der altid vil være plads til alle."

"Her er der først og fremmest god undervisning. God balance mellem faglighed og kultur. Godt sammenhold og stemning. "

"På FVGH er der rig mulighed for personlig og social udfoldelse, samtidig kan man fokusere på de fag som passer bedst til én selv."

"FVGH er et dejligt sted at være. Lærerne tager hånd om alle eleverne. "

"Det gode ved FVGH er helt klart sammenholdet og kammeratskabet. Lærerne og lektionerne er også i top!"

"Det bedste ved FVGH er de nye venskaber på tværs af klasserne "

"Studievejlederne er gode til at vejlede os til, hvilken studieretning, der er bedst for os og forberede os på, hvad der venter efter gymnasiet "

"Det bedste ved FVGH er den strukturerede undervisning"

"FVGH er en dejlig skole med unge fra forskellige miljøer. Det bliver altid til spændende og sjove - samtidigt lærerige timer. "