Frederiksværk Gymnasium og HF

Tarme med charme

Biologi Master Class

Biologi har holdet Master Class om vores fantastiske tarmsystem. 
Eleverne blev indviet i tarmenes forunderlige verden og hvor vigtigt en varieret og sund tarmflora er for både fysik og psyke. 
I forbindelse med dette, blev eleverne introduceret for Bristol skalaen - en skala man bl.a. i dag anvender til, at vurdere virkning og behandling af forskellige tarmsygdomme, ved at se på en persons fæces. Masterclass’en afsluttede med produktion af fermenteret kål, der med tiden vil blive fyldt med pro-biotika, der bl.a. har vist sig, at være ganske gavnlig for at opretholde en sund tarmflora og godt humør!

/CA

"Denne masterclass har klart været min yndlings, da der har været tid til sjov og mad, men der har også været tider hvor man skulle koncentrere sig og lære noget. Første time vi havde var rimelig teoretisk, men lærerne forstod at gøre undervisningen god og få alle med. Det er bare sjovt at lave fermenteret kål! Maden vi fik undervejs, det holdte gejsten oppe."

Elevernes egne ord

"På FVGH er der mange muligheder for at tage de forskellige fag der interesserer en."

"FVGH er et sted, hvor man kan udfolde sig både socialt og fagligt, og hvor der altid vil være plads til alle."

"Her er der først og fremmest god undervisning. God balance mellem faglighed og kultur. Godt sammenhold og stemning. "

"På FVGH er der rig mulighed for personlig og social udfoldelse, samtidig kan man fokusere på de fag som passer bedst til én selv."

"FVGH er et dejligt sted at være. Lærerne tager hånd om alle eleverne. "

"Det gode ved FVGH er helt klart sammenholdet og kammeratskabet. Lærerne og lektionerne er også i top!"

"Det bedste ved FVGH er de nye venskaber på tværs af klasserne "

"Studievejlederne er gode til at vejlede os til, hvilken studieretning, der er bedst for os og forberede os på, hvad der venter efter gymnasiet "

"Det bedste ved FVGH er den strukturerede undervisning"

"FVGH er en dejlig skole med unge fra forskellige miljøer. Det bliver altid til spændende og sjove - samtidigt lærerige timer. "