Frederiksværk Gymnasium og HF

Hairspray blev en bragende succes

Både publikum og pressen blev endnu engang imponerede over elevernes præstationer i musicalen. PR-gruppen har talt med nogle folkeskoleelever fra kommunens 9.klasser, som fortæller at de glæder sig til, det bliver deres tur til næste år. Gymnasieelever fra nabo-gymnasier er dybt imponerede over vores høje niveau på alle planer. 

Vil du se videoen så klik her!

Frederiksborg Amts avis skriver: 

"De gjorde det igen-igen! Kære elever, hvis eksamenspapirerne ikke lever op til omgivelsernes og jeres egne forventninger, så fortvivl ikke, piger og drenge! Det skal nok gå, så længe I kan synge og danse. For det kan I virkelig! (...) 

Man må imponeres over at det hvert år på så kort tid lykkes at sætte en så fuldendt forestilling op. At man så har et fantastisk sted som Gjethuset at optræde i og et fænomenalt orkester under ledelse af Jens Grønlund er selvfølgelig med at løfte det hele langt, langt højere end en årlig skolekomedie."

Halsnæs Avis giver fem soleklare stjerner: 

"De gjorde det igen, eleverne fra Frederiksværk Gymnasium & HF. Leverede et brag af en musical i Gjethuset. Fire fantastiske forestillinger af klassikeren 'Hairspray' for fulde huse med masser af musik, sang og dans.(...)

Alt lige fra kulisser til musik spillede, og det var udeukkende dygtige skuespillere og sangere, som der bidrog til de fantastisk forestillinger. Der var gode grin undervejs og høj latter - til slut var der bifald som man med garanti nærmest kunne høres uden for Gjethuset efter en fremragende forestilling.

Fem soleklare stjerner ud af fem mulige for fantastisk performance, musik og underholdning. Endnu en gang glemmer man helt, at alle deltagerne 'blot' er glade amatører, der skal passe skolen ved siden."

Elevernes egne ord

"Musikalske elever har rige muligheder for en god lærer"

"FVGH er et sted, hvor der er plads til alle, undervisningen er god og her er rart at gå"

"På FVGH er der et roligt og trygt miljø. Skolen har plads til alle og undervisningen er i top!"

"Her er alle velkommen og her er smil!"

"Her på skolen har vi en fest hver dag! #lifeisaparty"

"Det gode ved FVGH er helt klart sammenholdet og kammeratskabet. Lærerne og lektionerne er også i top! "

"På FVGH er der rig mulighed for personlig og social udfoldelse, samtidig kan man fokusere på de fag som passer bedst til én selv. "

"Her er der først og fremmest god undervisning. God balance mellem faglighed og kultur. Godt sammenhold og stemning."

"På FVGH er der mange muligheder for at tage de forskellige fag der interesserer en."

"FVGH er et sted, hvor man kan udfolde sig både socialt og fagligt, og hvor der altid vil være plads til alle."