Frederiksværk Gymnasium og HF

Kondibold-turnering for 1.g

Kæmpede i boldspillene Hullabasket, Parfodbold og Kinball

Tirsdag blev den traditionsrige kondibold-turnering afholdt for 1.g elever. Eleverne har, som første emne i idrætstimerne, arbejdet med ”Kondibold”, dvs. et tema hvor der er blevet præsenteret 3 – lidt specielle – boldspil: Hullabasket, Parfodbold og Kinball. Undervejs er eleverne blevet introduceret for forskellige boldspilsbegreber og kondi/træningsbegreber. Det hele kulminerede med kondiboldturneringen, hvor alle stx-klasser stillede et hold i hvert boldspil.

Der blev først varmet op, og så ellers gået gevaldigt til den i det fantastiske solskinsvejr. Ingen tvivl om at pulsen kom rigtigt meget op i det område, hvor der er god konditionstræningseffekt. Nogen af eleverne bar skridttæller, og det blev til ca. 5000 skridt i gennemsnit! Hvis vi ganger det op med antal elever, blev det til 650.000 skridt. Godt klaret på et par moduler! G3 løb med sejren i Parfodbold og Hullabasket. På Kinball-banen var der finale med G1, G2 og G5. G2 trak det længste strå her.

/TJ

Elevernes egne ord

"FVGH er et sted, hvor der er plads til alle, undervisningen er god og her er rart at gå"

"På FVGH er der et roligt og trygt miljø. Skolen har plads til alle og undervisningen er i top!"

"Her er alle velkommen og her er smil!"

"Det gode ved FVGH er helt klart sammenholdet og kammeratskabet. Lærerne og lektionerne er også i top! "

"FVGH er et dejligt sted at være. Lærerne tager hånd om alle eleverne. "

"Det gode ved FVGH er helt klart sammenholdet og kammeratskabet. Lærerne og lektionerne er også i top!"

"Det bedste ved FVGH er de nye venskaber på tværs af klasserne "

"Studievejlederne er gode til at vejlede os til, hvilken studieretning, der er bedst for os og forberede os på, hvad der venter efter gymnasiet "

"Det bedste ved FVGH er den strukturerede undervisning"

"FVGH er en dejlig skole med unge fra forskellige miljøer. Det bliver altid til spændende og sjove - samtidigt lærerige timer. "