Frederiksværk Gymnasium og HF

Årets musical aflyst

Corona har krævet endnu et offer...

For første gang i gymnasiets historie, bliver der i år ingen musicalforestilling. Det skulle ellers have været High School Musical og eleverne havde glædet sig. Det er simpelthen ikke forsvarligt indenfor de retningslinjer der er udstukket fra sundhedsministeriet i forbindelse med Corona-pandemien. Selvom smittetrykket i Halsnæs ikke er højt for tiden, kan det jo hurtigt vende. Det er ikke muligt at sikre afstand under prøverne i dans, sang og skuespil, og desuden blandes årgangene på kryds og tværs så et eventuelt Corona-udbrud, vil i værste fald ramme hele skolen og tvinge os til nedlukning.

Man kan håbe at pandemien er så meget under kontrol til næste år, at det bliver muligt at genoptage den stolte musicaltradition. Eleverne og musicallærerne er selvfølgelig kede af det, og de nuværende 3.g og 2.hf-elever som måtte have lyst, får helt ekstraordinært lov at gå til audition til næste år, selvom de til den tid er blevet studenter. Ligeledes er alle fester og en del aktiviteter på tværs af klasser aflyst pt.

Elevernes egne ord

"FVGH er et sted, hvor der er plads til alle, undervisningen er god og her er rart at gå"

"På FVGH er der et roligt og trygt miljø. Skolen har plads til alle og undervisningen er i top!"

"Her er alle velkommen og her er smil!"

"Det gode ved FVGH er helt klart sammenholdet og kammeratskabet. Lærerne og lektionerne er også i top! "

"FVGH er et dejligt sted at være. Lærerne tager hånd om alle eleverne. "

"Det gode ved FVGH er helt klart sammenholdet og kammeratskabet. Lærerne og lektionerne er også i top!"

"Det bedste ved FVGH er de nye venskaber på tværs af klasserne "

"Studievejlederne er gode til at vejlede os til, hvilken studieretning, der er bedst for os og forberede os på, hvad der venter efter gymnasiet "

"Det bedste ved FVGH er den strukturerede undervisning"

"FVGH er en dejlig skole med unge fra forskellige miljøer. Det bliver altid til spændende og sjove - samtidigt lærerige timer. "