Frederiksværk Gymnasium og HF

Gys og gru

Halloweentema på FVGH

I denne tid, hvor meget af det sjove er aflyst for eleverne pga. corona, har skolens Elevråd fundet på, at der skal være temadage på skolen. Dette er en måde at skabe sammenhold på tværs af årgange og klasser og have det lidt festligt, nu hvor alle fester (inkl. skolens gallafest) er aflyst indtil videre. Da det er halloween på lørdag, blev temaet selvfølgelig halloween.

Skolen var pyntet flot og uhyggeligt op med måde røg, lys, græskar, monstre, edderkopper, spindelvæv og diverse skræmmeeffekter og mange lærere og elever kom udklædte i skolen. Den bedste udklædning får en præmie (afsløres i morgen ved afstemning).

Slik eller ballade

Selve indgangspartiet til skolen var i dagens aneldening blevet mørklagt og der kørte uhyggelig orgelmusik i højtalerne. Kemilæreren havde sørget for masser af tøris, så der kom røgeffekter på gangene. Der var rødt lys på alle toiletter og masser af uhyggelige monstre på gangene. Ved indgangen til skolen blev eleverne i morges mødt af udklædte lærere der uddelete først håndsprit og dernæst en slikkepind til alle elever.

I morgen klæder vi os ud igen; Der er det jo et krav at alle ansatte og elever bærer mundbind/visir.

På kontoret var der også overraskelser

Elevernes egne ord

"FVGH et trygt, lærerigt, sjovt og mega fedt sted at være hver dag. Både elever og lærere er tolerante mennesker"

"FVGH er en dejlig skole med god stemning, høj faglighed og masser af søde mennesker"

"På FVGH er der et roligt og trygt miljø. Skolen har plads til alle og undervisningen er i top!"

"Her er alle velkommen og her er smil!"