Frederiksværk Gymnasium og HF

Musicalpremiere

Kl 19:30

KØB BILLET TIL ONSDAG HER

Halløj i klosteret! Sister Act er en komedie der for en stor dels vedkommende udspiller sig på et nonnekloster i Philadelphia i slutningen af 1970’erne. Natklubsangeren Deloris bliver vidne til et mord, begået af hendes kæreste Curtis, hvorefter hun må søge tilflugt på et nonnekloster. Det bliver hurtigt klart, at Deloris’ baggrund ikke er helt på linje med det fromme klostermiljø og derefter bølger det frem og tilbage. Deloris’ musikalske baggrund er dog med til at sætte liv i det skrantende musikliv i klosteret - om end ikke alle er lige begejstrede for den nye stil Deloris introducerer.

Sister Act er baseret på filmen af samme navn (på dansk "Halløj i Klosteret") fra 1992 med Whoopi Goldberg i hovedrollen. Den blev adopteret som musical i 2006 med musik af Alan Menken og tekst af Glenn Slater. Musicalen havde premiere i Californien og har siden været opført på både Broadway og West End i London. Da den ikke har været opført i Danmark før, er der altså her tale om en DANMARKSPREMIERE.

Snyd ikke dig selv for den enestående mulighed det er at sætte en Danmarkspremiere op og blæse Sister Act ud over Halsnæs!

/Musicalteamet

Elevernes egne ord

"Det er megafedt at gå på FVGH. Det er altid en spændende dag med masser af fantastisk undervisning og de bedste kammerater."

"Det bedste ved FVGH er de gode lærere og det faglige niveau"

"FVGH er et trygt og fedt sted med plads til alle"

"FVGH et trygt, lærerigt, sjovt og mega fedt sted at være hver dag. Både elever og lærere er tolerante mennesker"