Frederiksværk Gymnasium og HF

Musical - torsdag

Kl 19:30

KØB BILLET TIL TORSDAG HER

Halløj i klosteret! Sister Act er en komedie der for en stor dels vedkommende udspiller sig på et nonnekloster i Philadelphia i slutningen af 1970’erne. Natklubsangeren Deloris bliver vidne til et mord, begået af hendes kæreste Curtis, hvorefter hun må søge tilflugt på et nonnekloster. Det bliver hurtigt klart, at Deloris’ baggrund ikke er helt på linje med det fromme klostermiljø og derefter bølger det frem og tilbage. Deloris’ musikalske baggrund er dog med til at sætte liv i det skrantende musikliv i klosteret - om end ikke alle er lige begejstrede for den nye stil Deloris introducerer.

Sister Act er baseret på filmen af samme navn (på dansk "Halløj i Klosteret") fra 1992 med Whoopi Goldberg i hovedrollen. Den blev adopteret som musical i 2006 med musik af Alan Menken og tekst af Glenn Slater. Musicalen havde premiere i Californien og har siden været opført på både Broadway og West End i London. Da den ikke har været opført i Danmark før, er der altså her tale om en DANMARKSPREMIERE.

Snyd ikke dig selv for den enestående mulighed det er at sætte en Danmarkspremiere op og blæse Sister Act ud over Halsnæs!

/Musicalteamet

Elevernes egne ord

"På FVGH er der højt humør og en rigtig god stemning. Der er plads til alle og alle bliver hørt."

"FVGH har nogle fantastiske arrangementer og lærerne er super gode til at få alle med."

"Jeg synes at FVGH er et dejligt gymnasium med nogle rigtigt gode lærere der laver god undervisning."

"Jeg nyder at stå op hver morgen med tanken om at tage i skole på grund af den gode stemning på FVGH."

"Jeg nyder dagene på FVGH. Fra mandag til fredag sker der altid noget nyt og spændende."

"FVGH er et trygt sted at være. Her er åbent for mange fælleskaber."

"Skolen er et dejligt sted at være, vi kender allesammen hinanden på kryds og tværs af årgangene. Det gør også at alle føler sig velkommen."

"Man bliver udfordret med mange nye opgaver, men lærerne er søde og hjælpsomme, og står klar til at hjælpe"

"Man kan være sig selv og det bliver accepteret. Det er det, der er fedt ved FVGH."

"Jeg synes, det er dejligt, at vi har sådan et godt sammenhold. Alle kender og kan lide hinanden. Vi har nogle fantastiske lærere på skolen."