Frederiksværk Gymnasium og HF

Symposion

Festlig afslutning på Master Class "Kærlighed og sex i antikken"

"Tænk at få lov til at holde Masterclass – og så om kærlighed. Jeg bliver varm indeni, på samme måde som når min hund giver sig i søvne, når han er faldet i søvn på mit skød. En følelse af, at alle er hvor de skal være."

At arbejde er ikke altid en dans på roser, men at få lov til at dele antikke tekster og billeder med en skøn kollega, skønne elever og i skønne rammer, kan vist nærmest ikke kaldes arbejde men nærmere super selskab.

At elske og holde af er ord, som dækker meget forskelligt hos forskellige mennesker, men i denne Masterclass-sammenhæng betyder det, for mig, at jeg mærker et fællesskab og en interesse som jeg, i mange andre sammenhænge er alene om. Det er en kærlighed til faget og en lyst til at dyrke den, som binder en Masterclass sammen.

Så tak, søde mennesker, for at have dyrket kærligheden sammen med mig i de sidste måneder – det har været en fest og det er meget passende en fest der afslutter det!’

Tirsdag d. 30/1-2024 afholdtes den sidste Masterclass i oldtidskundskab: ’Kærlighed og sex i antikken’. Det foregik på antik manér ved et symposion/drikkegilde med let bespisning og (alkoholfri) vin – og selvfølgelig taler og oplæsning fra Ovids ’Elskovskunsten’. Tak til alle for en berigende, hyggelig og lærerig Masterclass, vi håber at kunne gentage succes´en til næste år.

Mette og Rikke

Elevernes egne ord

"På FVGH er der højt humør og en rigtig god stemning. Der er plads til alle og alle bliver hørt."

"FVGH har nogle fantastiske arrangementer og lærerne er super gode til at få alle med."

"Jeg synes at FVGH er et dejligt gymnasium med nogle rigtigt gode lærere der laver god undervisning."

"Jeg nyder at stå op hver morgen med tanken om at tage i skole på grund af den gode stemning på FVGH."

"Jeg nyder dagene på FVGH. Fra mandag til fredag sker der altid noget nyt og spændende."

"FVGH er et trygt sted at være. Her er åbent for mange fælleskaber."

"Skolen er et dejligt sted at være, vi kender allesammen hinanden på kryds og tværs af årgangene. Det gør også at alle føler sig velkommen."

"Man bliver udfordret med mange nye opgaver, men lærerne er søde og hjælpsomme, og står klar til at hjælpe"

"Man kan være sig selv og det bliver accepteret. Det er det, der er fedt ved FVGH."

"Jeg synes, det er dejligt, at vi har sådan et godt sammenhold. Alle kender og kan lide hinanden. Vi har nogle fantastiske lærere på skolen."