Frederiksværk Gymnasium og HF

FVGH MINI-TRI

Erstatning for den aflyste Stålmand

1-2-3 af drengenes holdstafet

Fredag d. 4. september 2020 afholdt alle 3.g’ere på FVGH deres helt egen sportsdyst ”FVGH Mini-Triathlon” som erstatning for den aflyste Stålmand. Alle 3.g idrætshold har gennem en længere periode arbejdet med træning og dette er kulminationen på forløbet. Der dystes i 500 m svømning, 20 km cykling og 5 km løb. Tre elever klarede alle tre discipliner helt selv: Hamza og Alexander 3a og Arthur 3x. Resten af eleverne var samlet i hold af 3 personer, som fordelte sportsdisciplinerne mellem sig.

Flemming Christiansen fra Halsnæs Tri har været på besøg på gymnasiet og holdt en fællestime om triathlon, så eleverne fik en grundig introduktion til emnet.

Placeringer

Der var flotte medaljer og stemningen var i top. Vinder af drengestafet var Daniel, Marcus og Anton fra 3x. Vinder hos pigerne var Rikke, Christina og Emma fra 3a. Af de tre seje drenge Aleksander og Hamza 3a og Arthur 3x, som gennemførte det hele individuelt, kom Arthur først.

Daniel og Rikke havde hurtigste svømmetid. Marcus og Christina havde hurtigste cykeltid og Alexander 3x og Emily 3b havde hurtigste løbetid.

Tillykke til vinderne og godt klaret alle sammen!

Læs mere om den aflyste stålmand i avisen her.

1-2-3 af pigernes holdstafet
Rektor deltog også
Vinder drengenes stafet
Arthur - vinder individuelt

Elevernes egne ord

"FVGH et trygt, lærerigt, sjovt og mega fedt sted at være hver dag. Både elever og lærere er tolerante mennesker"

"FVGH er en dejlig skole med god stemning, høj faglighed og masser af søde mennesker"

"På FVGH er der et roligt og trygt miljø. Skolen har plads til alle og undervisningen er i top!"

"Her er alle velkommen og her er smil!"