Frederiksværk Gymnasium og HF

Walk and talk i skoven

Alle de nye elever på skovtur i Asserbo

Traditionen tro, tog alle FVGH’s nye elever fredag på en ”walk-and-talk” tur i skoven omkring Asserbo Slotsruin, hvor de netop gik ca. 5 kilometer og talte sammen undervejs. Hver 1g og 1 HF-klasse blev kastet ud i teambuilding-øvelser af forskellig art. Samtidigt blev klasserne udfordret af forskellige poster undervejs. Formålet er at ryste de nye elever sammen så de hurtigt lærer hinanden at kende.

Øvelserne er sjove og giver anledning til mange grin, når man for eksempel skal vikle hinanden ud af noget snor, huske navnene på alle de nye klassekammerater eller skal lave en menneskelig, funktionel maskine. Lige så vigtigt er det dog, at øvelserne kræver god hukommelse og konstruktivt samarbejde. Lærerne stod klar på posterne og gav point. Sejren gik til klassen G2, der fik scoret flest points i øvelserne. Der var også en konkurrence i at lave klassens trofæ; en kreation lavet af 7 ting, fundet i skoven. Her vandt 1.p for deres meget flotte trofæ. Til gengæld var det G3 som havde lavet den bedste slagsang – de gav den gas på melodien ”Det’ hammer-hammer-fedt” og fik det til at rime på ”vi kan bar’ det shit”.

Alle gik til opgaverne med kreativitet og godt humør. Til slut samledes alle klasser ved slotsruinen og spiste medbragt frokost.

Elevernes egne ord

"Det er megafedt at gå på FVGH. Det er altid en spændende dag med masser af fantastisk undervisning og de bedste kammerater."

"Det bedste ved FVGH er de gode lærere og det faglige niveau"

"FVGH er et trygt og fedt sted med plads til alle"

"FVGH et trygt, lærerigt, sjovt og mega fedt sted at være hver dag. Både elever og lærere er tolerante mennesker"