Frederiksværk Gymnasium og HF

Julevolleyturneringen for 1.g er tilbage

Hygge-hygge

Den 20. dec. blev 1.g julevolleyturneringen afholdt som afslutning på  et 5 ugers volleyforløb i idrætsundervisningen. De sidste par år måtte turneringen måtte aflyses eller udskydes pga. corona, men nu er den heldigvis tilbage. Og hvilken gensynsglæde der kom til udtryk! Der var meget høj stemning eftermiddagen igennem. Der blev kæmpet bravt og jublet igennem. Specielt 1.b udmærkede sig med vilde jubelscener i det helt høje toneleje.

I hygge-hygge rækken blev først spillet i 2 puljer. Det endte med 2 semifinaler. 1b mod 1.y og 1.y mod 1.z. Finalen var mellem 1.b og 1.z. 1b løb med sejren 25-15 efter en hård, men hyggelig julefight. I hyggerækken blev også spillet i 2 puljer. Den ene semifinale stod mellem 2 hold fra 1x. Holdet x2 gik i finalen. Den anden semifinale stod mellem b2 holdet og "Tidens tand" (lærerne). Finalen stod mellem x2 og b2. Længe var finalen jævnbyrdig, men til sidst stak holdet fra 1x afsted og vandt en sikker sejr.

STORT tillykke til x2.

Tak for en livlig, jublende og bevægende eftermiddag sammen.

Mvh Idrætslærerne

Elevernes egne ord

"Det er megafedt at gå på FVGH. Det er altid en spændende dag med masser af fantastisk undervisning og de bedste kammerater."

"Det bedste ved FVGH er de gode lærere og det faglige niveau"

"FVGH er et trygt og fedt sted med plads til alle"

"FVGH et trygt, lærerigt, sjovt og mega fedt sted at være hver dag. Både elever og lærere er tolerante mennesker"