Frederiksværk Gymnasium og HF

Oplevelsesbeskrivelser fra 2b

Se video med canyoing

Se video med 2b der prøver kræfter med canyoing

Trekking:

En varm formiddag, solen stråler over horisonten. Stien foran mig snoer sig gennem smukke skove og med hvert trin føler jeg, at jeg går i ét med naturens sind. Jeg lader mine tanker flyde frit, mens jeg indånder den friske luft og lytter til fuglenes klang. Mine ben arbejder i takt med naturens omgivelser, og jeg finder en god rytme. Jeg finder mig selv på toppen af den store bakke, følelsen af lettelse suser gennem min krop, der er ingen stress og intet jeg skal nå, følelsen af frihed er overvældende.

Canyoing:

Jeg ankommer til kløften og kan tydeligt høre flodens brusen, der kalder på mig. Våddragten er tætsiddende, hjelmen og sikkerhedsudstyret sidder, og jeg er klar til at springe ind i det ukendte. Vandet er iskoldt og får min hud til at prikke, men det får mig til at føle mig i live. Jeg glider, klatrer og svømmer gennem kløfterne, mens adrenalinen pumper i mig. Jeg står på toppen af den høje kløft, nervøsiteten spiller ind, jeg kigger ned og ser kun det klare blå vand under mig, kun en ting går gennem mit hoved: “hop”. Jeg føler mig fri og magtfuld da jeg hopper fra 10 meter, intet kan røre mig. Jeg er træt, men fyldt med en ubeskrivelig følelse af præstation.

Elevernes egne ord

"På FVGH er der højt humør og en rigtig god stemning. Der er plads til alle og alle bliver hørt."

"FVGH har nogle fantastiske arrangementer og lærerne er super gode til at få alle med."

"Jeg synes at FVGH er et dejligt gymnasium med nogle rigtigt gode lærere der laver god undervisning."

"Jeg nyder at stå op hver morgen med tanken om at tage i skole på grund af den gode stemning på FVGH."

"Jeg nyder dagene på FVGH. Fra mandag til fredag sker der altid noget nyt og spændende."

"FVGH er et trygt sted at være. Her er åbent for mange fælleskaber."

"Skolen er et dejligt sted at være, vi kender allesammen hinanden på kryds og tværs af årgangene. Det gør også at alle føler sig velkommen."

"Man bliver udfordret med mange nye opgaver, men lærerne er søde og hjælpsomme, og står klar til at hjælpe"

"Man kan være sig selv og det bliver accepteret. Det er det, der er fedt ved FVGH."

"Jeg synes, det er dejligt, at vi har sådan et godt sammenhold. Alle kender og kan lide hinanden. Vi har nogle fantastiske lærere på skolen."